Velkommen! Viden om Malervarer Før du maler Spørgsmål Nyheder >WEBSHOP< Kontakt

WOLF's malervarer

Linolie- og trætjæreprodukter

Væg- og loftsmaling

Facademaling

Rengøring, afdækning
og pleje


Kemikalier og fortynder

Kit og tætning

Malerværktøj

Kunstartikler

WOLF’s til træskibe

WOLF's malervarer

WOLF's Linolie- & Trætjærefabrik er en af de sidste virksomheder i landet, der stadig fremstiller maling og træbeskyttelse baseret på ren, ufortyndet linolie og trætjære, som man gjorde før i tiden.

Hertil fremstiller vi også væg- og loftsmaling til indendørs brug baseret på acryl med lav PAM-værdi og en naturlig høj pH-værdi, facademaling, skibslak mv.

I vores butikker og på WOLF's WEBSHOP forhandler vi desuden alt, hvad du skal bruge, for at opnå de bedste resultater, når du maler, restaurerer og vedligeholder.

Endelig finder både den professionelle kunstner og du, som bare nyder at udtrykke dig med akryl, olie eller akvarel, et meget bredt udvalg af farver, olier, blokke, rammer, lærred/canvas, pensler, kul, kridt, skulpturer og staffelier - og kun i den absolut bedste kvalitet.


WOLF's bedst i DTI-test:
Beskytter dit træværk i 15-25 år!

WOLF’s linoliemaling alene i spidsen i test under verdens mest ekstreme vejrforhold. Læs mere her >>>


Gå-hjem-møde om linoliemalingens historie gentages. Tilmelding her!


Søren Vadstrup fra Center for Bygningsbevaring i RAADVAD fortæller linoliemalingens flere hundrede år gamle historie. Herefter rundvisning på fabrikken og instruktion i, hvordan linolie virker. Datoen følger. Forhåndstilmelding på post@wolfs.dk.
Læs mere her >>>


WOLF's nyhedsbrev pr. mail

Få nyheder, information og gode tilbud pr. mail. Tilmelding til WOLF's nyhedsbrev her >>>


Fakta om linoliemaling

Der er sagt og skrevet meget om linoliemaling. En del er gode og informative artikler, men desværre også historier, som er det rene sludder.

Derfor har WOLF’s udgivet Fakta om linoliemaling, som kan hentes her.


Kemikalieloven skader miljøet!

Kemikalieloven virker stik mod hensigten. I stedet for at bremse brugen af kemikalier, blåstempler Miljøstyrelsen med kemikalieloven i hånden et støt stigende overforbrug. Læs mere i
Åbent brev til Miljøministeren >>>