Velkommen! Viden om Malervarer Før du maler Spørgsmål Nyheder >WEBSHOP< Kontakt

Nyheder og pressemeddelelser

Information til pressen

WOLF's nyhedsbrev

Produkt information

Læs også om:
Sagen mod MiljøstyrelsenNyheder og pressemeddelelser


Den 15. april 2009:

WOLF's linolie bedst i test: Beskytter dit træværk i 15-25 år
Når vi taler om evnen til at beskytte træ, så klarer raffineret linolie sig bedre end en række ”moderne” træbeskyttelsesmidler – selv under verdens mest ekstreme vejrforhold. Det viser en undersøgelse gennemført af Teknologisk Institut. Undersøgelsen dokumenterer samtidig linoliens evne til at forebygge råd, svamp og borebiller uden brug af opløsningsmidler og kemikalier.

Den 10. marts 2009:
Invitation til gå-hjem-møde:
Linoliemalingens historie, den glemte viden

Fredag den 3. april fra kl. 13-16 inviterer vi alle, som har lyst, på spændende foredrag om linoliemalingens historie, rundvisning på fabrikken og instruktion i, hvordan man forebygger råd, svamp og borebiller uden brug af kemikalier.

Den 10. marts 2009:
Miljøstyrelsen og miljøminister Troels Lund Poulsen inviteret på besøg
”Er der én ting Miljøstyrelsens langvarige og helt igennem uforståelige sag mod min virksomhed viser, så er det, at Miljøstyrelsen fuldstændig og aldeles mangler viden om, hvad linolie er, og hvordan og hvorfor linolie virker. Den viden stiller vi gerne til rådighed og har inviteret parterne på virksomhedsbesøg og spændende foredrag om linoliemalingens flere hundrede år gamle historie," siger Hans Wolf.

Desværre har miljøministeren valgt ikke at svare - måske fordi vi samtidig stillede et par opklarende spørgsmål til sagen. Læs invitationen til miljøministeren her.

Den 28. januar 2009:

Sandheden om linoliemaling skal frem
Hans Wolf inviterer miljøminister Troels Lund Poulsen, Miljøstyrelsens kemikaliekontor og Folketingets miljøpolitiske ordførere på virksomhedsbesøg og et spændende foredrag om "Linoliens historie - den glemte viden".

Den 21. oktober 2008:

WOLF stævner Miljøstyrelsen

Den 22. oktober 2008:
Åbent brev til Miljøministeren:
Hvad skal vi med Kemikalieloven, hr. Miljøminister?

Loven virker stik mod hensigten. Hensynet til industrien kommer før hensynet til miljøet, og kemikalieloven gradbøjes til ukendelighed for at fremme industriens interesser.

Den 22. juli 2008:
Virksomhedens 40-års jubilæum og Hans' 70 års fødselsdag fejres samme dag

Den 14. april 2008:
WOLF's linoliemaling testet under verdens mest ekstreme vejrforhold
Der er skrevet og sagt meget om linoliemaling gennem tiderne lige fra løgnhistorier om, at linoliemaling afgasser formaldehyd, til drømmen om, at linoliemaling er noget, du selv kan røre sammen hjemme på køkkenbordet. Intet af det holder i virkeligheden. Der ligger et seriøst udviklingsarbejde og mange forsøg bag de produkter, der i dag kan leve op til forbrugerne krav om holdbarhed og hensyn til miljøet.

WOLF's bedst i DTI-test:
Beskytter dit træværk i 15-25 år!

WOLF’s linoliemaling alene i spidsen i test under verdens mest ekstreme vejrforhold. Læs mere her >>>


Gå-hjem-møde om linoliemalingens historie gentages. Tilmelding her!


Søren Vadstrup fra Center for Bygningsbevaring i RAADVAD fortæller linoliemalingens flere hundrede år gamle historie. Herefter rundvisning på fabrikken og instruktion i, hvordan linolie virker. Datoen følger. Forhåndstilmelding på post@wolfs.dk.
Læs mere her >>>


WOLF's nyhedsbrev pr. mail

Få nyheder, information og gode tilbud pr. mail. Tilmelding til WOLF's nyhedsbrev her >>>


Fakta om linoliemaling

Der er sagt og skrevet meget om linoliemaling. En del er gode og informative artikler, men desværre også historier, som er det rene sludder.

Derfor har WOLF’s udgivet Fakta om linoliemaling, som kan hentes her.


Kemikalieloven skader miljøet!

Kemikalieloven virker stik mod hensigten. I stedet for at bremse brugen af kemikalier, blåstempler Miljøstyrelsen med kemikalieloven i hånden et støt stigende overforbrug. Læs mere i
Åbent brev til Miljøministeren >>>