Velkommen! Viden om Malervarer Før du maler Spørgsmål Nyheder >WEBSHOP< Kontakt

Velkommen til WOLF's

Service, kvalitet og
hensyn til miljøet


Kunderne siger

Kontakt


Service, kvalitet og hensyn til miljøet

Service, kvalitet og hensyn til miljøet er grundprincipper i WOLF’s Linolie- og Trætjærefabrik, som har eksisteret siden vi begyndte vores virksomhed i april 1978.

Hertil kommer respekten for det håndværk, som malerfaget er, og de mennesker, som beskæftiger sig med det.

Bag virksomheden står farvehandler Hans Wolf, som har arbejdet med linoliemaling i hele sit liv. Det er derfor på ingen måde tilfældigt, at linolie, trætjære og andre af naturens egne metoder og materialer, er blevet vores speciale.

God service er for os engageret, vidende og høflig betjening, vejledning, som ikke er til at misforstĺ, og det faktum at vi altid og gerne deler ud af vores viden om det speciale, vi arbejder med. Er du i tvivl om noget, sĂĄ spørg. Vi hjćlper dig gerne.

Høj kvalitet er for os et rent produkt, som er fremstillet af de bedste materialer og testet efter anerkendte metoder på institutter som Teknologisk Institut, Malerteknisk Institut og Eurofins Miljø A/S. Vores mål er et produkt, som lever op til den moderne forbrugers krav om holdbarhed, effektivt og miljøvenlighed. Vores krav til os selv er derfor, at WOLF’s produkter indtager en førerplads, når vi sammenligner os med andre produkter.

Hensyn til miljøet er for os at bruge naturens egne materialer, at forebygge frem for at bekæmpe, og at udvikle metoder, som overflødiggør brugen af opløsningsmidler og kemikalier.

Dermed ikke sagt, at kemikalier helt kan undgås. Har du fx allerede angreb af træødelæggende svamp i dit træværk, skal der kemikalier til for at komme dem til livs. Desuden er grænsen for, hvad der er kemi, konstant til diskussion.

Den diskussion hilser vi velkommen.

For fakta er, at vi lever i en tid, hvor brugen af kemikalier er ude af kontrol. Over 100.000 kemikalier er i omløb i Europa. EU har da også lanceret de nye, skærpede miljøkrav, REACH, som meget snart træder i kraft i Danmark.

Også dem ser vi frem til. WOLF's Linolie- & Trætjærefabrik støtter enhver udvikling, der reelt begrænser brugen af kemikalier.

Desuden lever WOLF's linolieprodukter allerede op til reglerne i REACH.

Læse mere om REACH på Miljøstyrelsens hjemmeside.

WOLF's bedst i DTI-test:
Beskytter dit træværk i 15-25 år!

WOLF’s linoliemaling alene i spidsen i test under verdens mest ekstreme vejrforhold. Læs mere her >>>


Gå-hjem-møde om linoliemalingens historie gentages. Tilmelding her!


Søren Vadstrup fra Center for Bygningsbevaring i RAADVAD fortæller linoliemalingens flere hundrede år gamle historie. Herefter rundvisning på fabrikken og instruktion i, hvordan linolie virker. Datoen følger. Forhåndstilmelding på post@wolfs.dk.
Læs mere her >>>


WOLF's nyhedsbrev pr. mail

FĂĄ nyheder, information og gode tilbud pr. mail. Tilmelding til WOLF's nyhedsbrev her >>>


Fakta om linoliemaling

Der er sagt og skrevet meget om linoliemaling. En del er gode og informative artikler, men desværre også historier, som er det rene sludder.

Derfor har WOLF’s udgivet Fakta om linoliemaling, som kan hentes her.


Kemikalieloven skader miljøet!

Kemikalieloven virker stik mod hensigten. I stedet for at bremse brugen af kemikalier, blåstempler Miljøstyrelsen med kemikalieloven i hånden et støt stigende overforbrug. Læs mere i
Åbent brev til Miljøministeren >>>